rekryteringsinstituet

Utbildningar

Välkommen till vår rekryteringsutbildning som är utformad för att ta din kompetens inom fördomsmedveten och träffsäker rekrytering till nästa nivå. Vi tror att utbildning är nyckeln till att skapa en inkluderande arbetsmarknad och säkerställa rättvisa processer och best practice.

Framtiden för träffsäker rekrytering

Skräddarsydda kurser

Våra kurser är noggrant skräddarsydda för att adressera de specifika utmaningarna inom rekrytering som orättvisa processer och bristande kompetens. Vi har utvecklat vår utbildning med fokus på realistiska scenarier och praktiska färdigheter som du kan använda omedelbart i din rekryteringsprocess.

Lättillgängligt

Vårt utbildningsmaterial är utformat för att vara tillgängligt för alla, oavsett din tidigare erfarenhet. Vi använder beprövad metodik och teknik för att göra inlärningen så enkel och effektiv som möjligt.

Praktiskt tillämpning

Genom vår rekryteringsutbildning kommer du att förstå de komplexa utmaningarna som rör träffsäkerheten i rekrytering och förvandla kunskapen till verklig förändring. När du deltar i vår utbildning kommer du att vara ett föredöme för förändring inom din organisation.