rekryteringsinstituet

Headhunting & Executive Search

Letar ni efter de bästa talangerna och ledarna inom er bransch? Ibland kan det vara en utmaning att hitta rätt kandidater på grund av kompetensbrist eller högre ledarpositioner. Hos oss finner ni experter inom headhunting och executive search, redo att leverera resultat som ingen annan kan matcha.

Vår styrka ligger i vår djupa kompetens, vårt effektiva arbetssätt och vårt starka engagemang. Vi hjälper er att anställa er nästa stjärna oavsett roll, nivå eller bransch.

Våra steg

Innan vi påbörjar vår sökning genomför vi en noggrann analys av den kravprofil som är kopplad till den specifika tjänsten. Vi identifierar och förstår de specifika kompetenser, erfarenheter och personlighetsegenskaper som krävs för framgång i rollen.

Vi drar nytta av specialiserade databaser, professionella nätverk och branschspecifika forum för att hitta passande kandidater. Genom att använda dessa resurser når vi även kandidater som kanske inte aktivt söker nya möjligheter.

Med en integrerad psykometriker i teamet använder vi avancerad dataanalys och prediktiv modellering för att identifiera trender och mönster i kandidatdata. Detta inkluderar användning av validerade modeller för att bedöma personlighet, begåvning och drivkrafter.

Vi strävar efter att vara så objektiva och rättvisa som möjligt i vår rekryteringsprocess. Genom att implementera en metod där minst två rekryteringskonsulter gör en slutgiltig bedömning minimerar vi risken för diskriminering och omedvetna fördomar.

Vi analyserar noggrant komplexiteten i uppdraget och tar hänsyn till den aktuella arbetsmarknadens dynamik för att uppskatta tidsåtgången realistiskt och säkerställa hög effektivitet och träffsäkerhet.

Avrapporteringen sker både muntligt och skriftligt för att säkerställa en grundlig och transparent redovisning av resultatet från den avancerade sökningen. Kunden får tydlig insikt i de presenterade kandidaternas potential och lämplighet för den aktuella positionen.

Boka ett möte med oss

Har du frågor om våra tjänster? Boka ett möte med oss så hjälper vi dig att hitta de bästa lösningarna för ditt företag.